personlig träning med pt karin

ETT URVAL AV MINA REFERENSKUNDER

REFERENSER

"Jag har haft några personliga tränare genom åren. Men det är först nu när jag haft turen att träffa Karin som innebörden av en PT fick en helt annan dimension.


Karin anpassar träningen och övningar till min nivå och vet exakt vad jag behöver göra. Dessutom på ett roligt sätt som gör det riktigt kul att gå till gymmet!


Karin är även väldigt bra på näringslära, i kombination med en härlig personlighet och ett äkta engagemang för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera Karin Kock. En grym PT helt enkelt!"


/Lisen


"PT Karin erbjuder personlig träning med fokus på hela människan. Man får ett professionellt bemötande och blir verkligen inspirerad att träna rätt och att anstränga sig att bli lite bättre för varje gång."


/Pernilla

"Karin har en varm och glad personlighet som gör att man känner sig bekväm och avslappnad."


/Thérèse

"Jag rekommenderar alla att gå till Karin! Förutom den höga kompetens hon besitter är jag väldigt imponderad över hennes nytänkande (som jag upplever att andra pt's ofta saknar) då hon hela tiden kommer med nya övningar. Träningen blir alltid varierande och aldrig tråkig!


All den tid och engagemang hon lägger på oss kunder gör att man ständigt upplever "kunden i fokus". Hon är en stor inspirationskälla till så många!
Att träna med Karin är så otroligt kul och givande att en pt-timme går fort, alldeles för fort!""


/Tushan

"Jag har tränat med Karin i 2 månader nu och kunde inte valt en bättre pt! Förutom att hon är extremt kunnig inom sitt område så är hon också världens härligaste person. Varje träningspass är roligt och jag ser alltid fram emot att gå till gymmet! Brukar säga att jag köpte ett träningspaket och fick en bra vän på köpet!"


/Simeon

TRÄNING MED MAMMOR OCH BARN